آموزش دیلیت اکانت تلگرام

آموزش دیلیت اکانت تلگرام

دیلیت اکانت تلگرام (Telegram) یا حذف اکانت کاربری آن بسیار آسان بوده و در طی چند دقیقه قابل انجام است که در ادامه به آموزش آن می‌پردازیم.

نحوه حذف اکانت تلگرام

برای حذف کامل اکانت تلگرام باید ابتدا مطمئن شوید که به اکانت خود دسترسی دارید می‌توانید پیام‌های دریافتی از تلگرام را مشاهده کنید. دسترسی به تلگرام از آنجایی الزامی است که تلگرام حین دیلیت کردن اکانت تلگرام یک کد تایید را به شماره شما در داخل تلگرام می‌فرستد که باید به آن دسترسی داشته باشید.

سپس به سایت https://telegram.org/deactivate رفته و شماره تلفن مرتبط با اکانت تلگرام خود را وارد نمایید.

آموزش حذف اکانت تلگرام

آموزش حذف اکانت تلگرام

دقت داشته باشید در این قسمت باید شماره تلفن خود را با فرمت بین‌المللی بنویسید که با کد کشور شروع می‌شود. کد کشور برای شماره‌های ایرانی 098 می‌باشد یعنی برای شماره‌ای همراهی با پیش شماره 0912 باید در وبسایت تلگرام 098912 را وارد کنید.

حذف حساب تلگرام

حذف حساب تلگرام

پس از وارد کردن شماره یک پیام از سمت اکانت اصلی تلگرام که دارای تیک آبی است در داخل اپلیکیشن به شما ارسال می‌شود. این اکانت دارای نوشته Service Notification زیر اسم خود است و معمولا با شماره 42777 ارسال می‌شود.

غیر فعالسازی اکانت تلگرام

غیر فعالسازی اکانت تلگرام

کد ارسال شده در این قسمت وارد کرده و Sign in را بزنین حال با صفحه حذف اکانت تلگرام مواجه خواهید شد.

دلت اکانت تلگرام

دلت اکانت تلگرام

در نهایت در این صفحه با زدن Delete My Account اکانت شما به صورت کامل از تلگرام پاک می‌شود.

در حذف اکانت تلگرام خود نهایت دقت را داشته باشید زیرا با حذف کردن اکانت همه اطلاعات مرتبط با آن حذف می‌شوند و هیچ راهی برای برگشت آنان وجود ندارد.

نکاتی که باید حین دیلیت اکانت تلگرام توجه کنید

ابتدا باید در نظر داشته باشید که ممکن است با حذف اکانت تلگرام خود برای چند روز اجازه ثبت نام مجدد نداشته باشید.

  • چنل‌ها و گروه‌هایی که شما آن‌ها را ایجاده کرده اید و Owner آن‌ها هستید حذف نخواهند شد و ادمین‌های آنان همچنان می‌توانند به کانال یا گروه مربوطه دسترسی داشته باشند به همین دلیل پیشنهاد می‌شود قبل از دیلیت اکانت در صورت نیاز آن‌ها را به صورت دستی پاک کنید.
  • بعد از حذف اکانت چت‌ها و پیوی‌های شما پاک نخواهند شد و مخاطبین همچنان می‌توانند آن‌ها را با پروفایل Deleted Account مشاهده کنند. در این مورد نیز مانند چنل‌‌ها قبل از دلت اکانت در صورت نیاز چت‌های خود را دو طرفه پاک کنید.
  • در صورتی که می‌خواهید از یک شماره دیگر به جای شماره فعلی اکانت تلگرام خود استفاده کنید می‌توانید به جای دیلیت اکانت فعلی و باز کردن حساب جدید، اکانت خود را انتقال دهید.
  • در صورتی که ریپپورت شده اید و اکانت شما لیمیت شده است حذف اکانت تلگرام و باز کردن حساب جدید، این محدودیت‌ها را کاهش نخواهد داد و اکانت همچنان ریپورت باقی خواهد ماند.
  • با حذف کردن اکانت، تمامی اطلاعات مخاطبین، Saved Messages و اشتراک تلگرام پرمیوم شما از بین خواهد رفت.

چگونه اکانت تلگرام خود را حذف کنم؟

برای حذف اکانت تلگرام خود، باید به وب‌سایت دیلیت اکانت تلگرام به آدرس https://my.telegram.org/auth مراجعه کرده و با وارد کردن شماره تلفن و دریافت کد تأیید، فرایند حذف را کامل کنید.

پس از حذف اکانت تلگرام، آیا می‌توانم دوباره با همان شماره ثبت‌نام کنم؟

بله، شما می‌توانید بعد از حذف اکانت خود دوباره با همان شماره تلفن ثبت‌نام کنید. اما توجه داشته باشید که تمام اطلاعات و چت‌های قبلی شما از بین می‌رود و قابل بازیابی نیست.

دیلیت اکانت تلگرام چه مزایا و معایبی دارد؟

مزایا شامل افزایش حریم خصوصی و جلوگیری از دسترسی‌های ناخواسته می‌تواند باشد و معایب شامل از دست رفتن اطلاعات و از دست دادن دسترسی به کانال‌ها و گروه‌ها می‌باشد.

آیا می‌توانم بعد از حذف اکانت، اطلاعاتم را بازیابی کنم؟

خیر، پس از حذف حساب کاربری در تلگرام، تمامی اطلاعات شامل پیام‌ها، مخاطبین و گروه‌ها به‌طور دائمی حذف می‌شوند و قابل بازیابی نیستند. بنابراین، قبل از حذف اکانت، مطمئن شوید که اطلاعات مهم خود را ذخیره کرده‌اید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
خانه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من